torek, 17. december 2013

Gimnastična tekmovanja

V jesenskem obdobju smo se udeležili nekaterih akrobatskih tekmovanj.

Na Državnem prvenstvu v akrobatiki so se Brezovčanke v ekipi Sokola Bežigrad uvrstile na 4. mesto. Posamezno je Ajda Šturm zasedla 3. mesto, Lucija Jamnik 18. in Tarin Kulenović 67.


Odprtega prvenstva Srbije v skokih z male prožne ponjave se je udeležila le Ajda Šturm, ki je zanesljivo zmagala. Z najtežjimi skoki in zanesljivo izvedbo, ni imela konkurentke.


Dekleta so bila uspešna tudi na 2. Odprtem prvenstvu Renč v skokih na veliki prožni ponjavi: ekipno 1. mesto, Ajda Šturm 4., Tarin Kulenović 5. in Lucija 9. Razglasili so tudi pokalne zmagovalce v seštevku treh tekmovanj. Pokal za 1. mesto je domov vzela Tarin Kulenović.

Udeležili smo se tudi šolskih tekmovanj. Na OŠ Dobrova je potekalo polfinale in finale v akrobatiki.
V polfinalu smo dosegli naslednje rezultate: Jona Šturm (67., najmlajše učenke), Tarin Kulenović (7.), Lana Šturm (35.) in Brina Kveder (97., vse mlajše učenke), Ajda Šturm (2.), Lucija Jamnik (17. obe starejši deklici - ekipno so bile 4.), Lucijan Gubina (22.), Lenart Kveder (23.) in Urh Bleiweis (24., vsi najmlajši učenci).
V finale so se uvrstile le ekipa starejših učenk in Tarin. Uvrstitve v finalu: Tarin 23. mesto, Lucija 7. mesto in Ajda 15. mesto. Ekipa pa je bila 3.







Ni komentarjev:

Objavite komentar